به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه از بغداد، سالم مشکور عضو هیات امنای کمیسیون ارتباطات و رسانه های عراق در این خصوص اظهار داشت: کمیسیون مزبور در ماه فوریه اطلاعیه ای را در همه روزنامه ها به چاپ رساند و از همه رسانه ها خواست که ظرف دو ماه مجوز لازم را برای مشخص شدن وضعیت شان اخذ کنند.
کمیسیون ارتباطات و رسانه های عراق، مسوولیت نظم بخشی و کنترل سازمان های رسانه ای در این کشور را برعهده دارد.
وی افزود: اما تنها شمار اندکی درخواست صدور مجوز کردند و 39 رسانه ترجیح دادند که برای درخواست مجوز مراجعه نکنند.
مشکور خاطر نشان کرد که صدای آمریکا هرگز مجوز نگرفته و بی بی سی برای بخش عربی اش درخواست مجوز کرده است که این امر در مورد سرویس انگلیسی این شبکه تلویزیونی صدق نمی کند.
وی افزود: وزارت کشور (عراق) فهرستی از اسامی کانال های بدون مجوز را از ما درخواست کرد و محدودیت هایی را بر کارکنان آنها تنها در زمینه سفر اعمال کرد، اما حمله به دفاتر این رسانه ها، بستن آنها یا ضبط و توقیف تجهیزات شان چنانچه حق ماست، صورت نگرفت.
این درحالی است که سازمان عراقی ناظر بر آزادی های رسانه ای اعلام کرد که یک نسخه از سند منتشر شده توسط کمیسیون ارتباطات و رسانه های عراق را دریافت کرده که 'جلوگیری از فعالیت 44 آژانس رسانه ای خارجی و عراقی را در بخش های مختلف عراق توصیه می کند.'
این سازمان در بیانیه ای خاطر نشان ساخت: از جمله شبکه های مشمول این طرح، کانال های محلی برجسته تلویزیونی، رادیوهایی چون شرقیه ، شبکه تلویزیون ماهواره ای بغدادیه و همچنین رسانه های خارجی همچون بی بی سی و صدای آمریکا می باشند.